Fashion & accessoires: Mooie en goedkope sieraden!

Je hebt het aan de titel al gelezen. Deze blog gaat over mooie en goedkope sieraden. Afgelopen week heb ik namelijk een bestelling geplaatst bij Shizzie. Ik heb me ingehouden en maar twee kettinkjes besteld. Shizzie verkoopt sieraden, van kettingen tot oorbellen en armbanden, maar ook telefoonhoesjes, kleding en schoenen. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

Continue reading “Fashion & accessoires: Mooie en goedkope sieraden!”

Fashion & accessoires: Patches zijn terug van weggeweest!

De trend is weer terug van weggeweest. Weer helemaal hot & happening. Ik heb het over patches, strijkapplicaties voor op textiel. Ook ik ben dol op deze trend! Ik vind ze te leuk en schattig. En het is natuurlijk super handig om een saai kledingstuk een oppepper mee te geven. Dat heb ik inmiddels dan ook gedaan! Benieuwd wat ik met patches heb versierd, waar ik de patches vandaan heb en hoe duur ze waren (spoiler: zeer betaalbaar)? Dan moet je zeker deze blog even verder lezen! 😉

Continue reading “Fashion & accessoires: Patches zijn terug van weggeweest!”

Fashion & accessoires: Telefoonhoesjes shoplog

Sinds ik een smartphone heb, heb ik er een gratis telefoonhoesjesverslaving bij gekregen ;-)! Ik ben dol op allerlei leuke, grappige en mooie telefoonhoesjes. Eerst kocht ik ze vaak op miniinthebox.com, maar tegenwoordig koop ik ze op AliExpress. Ontelbaar veel hoesjes, zo goedkoop of duur als je het maar hebben wil. Één nadeel: De levering duurt vaak lang bij AliExpress, maar de laatste keer had ik geluk. Ik had drie hoesjes besteld voor mijn nieuwe telefoon (Samsung Galaxy S6 Edge) en ze waren alle drie binnen twee weken binnen. Viel erg mee dus. Ik hou altijd wel van girly hoesjes. Het liefst siliconen, omdat ik het idee heb dat dat beter beschermt dan een hard case. Hoesjes met klepjes vind ik ook nooit zo fijn. Onderstaande drie hoesjes heb ik dus besteld en binnengekregen. Voor linkjes en prijzen, snel verder lezen!

Continue reading “Fashion & accessoires: Telefoonhoesjes shoplog”

Fashion & accessoires: Goedkope piercings en sieraden bij Crazy Factory

Een tijdje geleden werd ik getipt om eens op Crazy Factory te kijken, als piercing- en sieradenfan. Dus dat heb ik gedaan en I liked what I saw. Maar echt, wat een toffe website is dat. Crazy Factory verkoopt ontzettend veel producten. Allerlei soorten piercings, tunnels, plugs, sieraden en zelfs telefoonhoesjes! En dat voor hele leuke prijsjes. Toen ik dat zag heb ik meteen een bestelling geplaatst. In deze blog kun je zien wat ik gekocht heb en wat ik ervan vind. De verzendkosten zijn €2,90 naar Nederland en vanaf €19,- is de verzending gratis. Ik denk dat ik hier nog veel vaker zal gaan bestellen, gezien ik nog meer piercings wil. Nu heb ik enkel een neuspiercing, maar een aantal oorpiercings staan nog op mijn wishlist! Hieronder alvast een sneak peek van de producten die ik gekocht heb. Linkjes, prijzen etc. vind je verderop in deze blog.
Continue reading “Fashion & accessoires: Goedkope piercings en sieraden bij Crazy Factory”

Fashion & accessoires: Budgetproof (plus size) kleding bij KiK

Ja, je leest het goed. Wéér een budgetproof blog.

Deze van oorsprong Duitse winkelketen is nog in opkomst in Nederland, dus het is niet zeker dat je hem al kent: KiK. Sinds een tijdje zit in Waalwijk (voor mij het dichtst bij) een filiaal. Ik was er al een paar keer binnen gelopen en ik had dan ook al gezien dat ze ontzettend leuke kleding hebben voor allerlei maten! Ze hebben namelijk ook een plus size collectie! En wat ook ontzettend fijn is: het is heel erg budgetproof. Ze verkopen niet alleen kleding, maar bijvoorbeeld ook interieuraccessoires en spulletjes voor in het huishouden. Afgelopen week ben ik er weer eens geweest en heb ik twee leuke kledingstukken gekocht voor samen €25,-! Koopje toch? Ben je benieuwd wat ik gekocht heb? Scroll dan maar snel door.

Continue reading “Fashion & accessoires: Budgetproof (plus size) kleding bij KiK”