Blog: Happy new school year!

Het is weer veel te lang geleden dat er een blog van mij online is gekomen. Sorry daarvoor! Het is natuurlijk vakantie geweest en ik ben op vakantie geweest en nu ben ik weer druk bezig met mijn nieuwe opleiding. Maar binnenkort komt zeker weer een frisse, nieuwe blog online!

Ondertussen wil ik jullie heel veel succes wensen in het nieuwe school-/werkjaar! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Als je aan een nieuwe opleiding of nieuwe baan begint is het een totaal niet begin. Toch altijd een beetje spannend, maar wel ontzettend leuk! Good luck!

Blog: Compleet vernieuwde website!

Lieve blogvolgers,

ik heb super leuk nieuws! Ik heb namelijk een compleet vernieuwde website! Niet alleen de layout is veranderd, maar ook de domeinnaam. Vanaf nu is mijn website bereikbaar op mandyslifestyle.nl!

Al langere tijd was ik bezig met het regelen van een domeinnaam en nu is het dan eindelijk zo ver. Volgen jullie mij eigenlijk al op social media? Klik aan de rechterkant op de icoontjes en daarna op de volgknop. Zo blijf je altijd op de hoogte van mijn blog. Ook kun je je aan de rechterkant van deze website aanmelden om een e-mail te ontvangen van iedere blogpost die ik plaats.

Natuurlijk hoop ik dat jullie mijn nieuwe website net zo leuk vinden als ik! Tot de volgende blog! X

Blog: Happy New Year!

Het is 31 december en dat betekent dat het de laatste dag is van 2016. Het is natuurlijk heel cliché, maar wat is dit jaar snel gegaan! Ik ga er niet al te diep op in, maar het was al met al een mooi jaar voor mij.

Dit jaar haalde ik mijn communicatiediploma en begon ik deze nieuwe blog. Ik hoop dat jullie ook een goed jaar hebben gehad. Zo niet, dan hoop ik dat 2017 jullie meer geluk brengt!

Ik wens jullie allemaal een supergezellige, sprankelende jaarwisseling met veel champagne en oliebollen! Ik hoop dat 2017 een prachtjaar wordt voor iedereen!

Cheers to 2016/2017!

Blog: Merry Christmas!

Hele goede avond allemaal! Haal de glitterrokjes en de paillettenjurkjes maar uit de kast, want morgen is het Kerst!

Ik ga op eerste Kerstdag lekker met familie eten bij mijn oma en als het goed is, komt Santa daar ook langs om cadeautjes te brengen. Op tweede Kerstdag ga ik, samen met mijn vriend, lekker gourmetten bij mijn vader thuis. Kortom: Mijn Kerst bestaat uit eten, eten, en oh ja, cadeautjes! Maar dat geeft helemaal niets. Ik heb er onwijs veel zin in! Het Kerstgevoel is toch het heerlijkste wat er is? Het gevoel van liefde, familie, samenzijn, ik ben er echt dol op!

Genoeg over mij. Ik wil jullie allemaal een hele fijne, sprankelende, liefdevolle Kerst wensen! Geniet van deze gezellige dagen!  😀

Met trots presenteer ik u: Mandy’s Lifestyle

Jaren geleden begon ik al met bloggen. Als klein meisje vertelde ik al van alles en nog wat aan de wereld via mijn persoonlijke blog. Ik heb altijd al graag geschreven. Niet alleen blogs, maar ook verhalen en gedichten.

Mijn persoonlijke blog vond ik saai worden. Het was tijd voor iets nieuws. Daarom presenteer ik nu, met trots: Mandy’s Lifestyle. Een spiksplinternieuwe blog waarop ik jullie op de hoogte ga houden over allerlei onderwerpen!

Dus, wil je op de hoogte blijven van mijn blog? Schrijf je dan snel in aan de rechterkant —>

Ik hoop dat jullie mijn blog gaan volgen en hier veel plezier aan beleven!

Liefs,
Mandy