Food/drinks: Win toffe bling bling partyprijzen met Canei!

Op z’n tijd drink ik graag eens een wijntje. Het liefst een wijntje met een lekker fruitig smaakje, daar ben ik dol op! Dan kom ik dus al snel uit bij Canei, met hun brede keuze in smaakjes. Vorige week kocht ik een fles Canei Forest Fruit en deze fles had een nekhanger met een websiteadres erop. Op dit adres kun je je unieke code invullen en je moet aangeven wat je favoriete Canei mix is en dan kun je toffe “bling bling” prijzen winnen. Continue reading “Food/drinks: Win toffe bling bling partyprijzen met Canei!”

Food/drinks: Paprika tuna melt

Het is een ontzettend makkelijk recept en juist daarom wil ik het jullie niet onthouden. Ik heb als lunch paprika tuna melt gegeten. Of nou ja, dat is mijn zelfverzonnen naam.

20170118_122334

 

 

 

 

 

 

 

 

Om te beginnen zal ik voor jullie de ingrediënten die ik heb gebruikt op een rijtje zetten (voor 1 persoon):
– 1 paprika (ik had een rode, maar dat is maar net wat je zelf lekker vindt)
– 1 blikje tonijn in olijfolie
– 1 kleine ui
– 2 grote knoflooktenen
– gedroogde peterselie
– pikant paprikapoeder
– zout & peper

Continue reading “Food/drinks: Paprika tuna melt”

Food/drinks: Warme wintersferen in een mok

Het is december en het wordt alsmaar kouder… Het huis is in kerstsferen en het is vroeg donker buiten. Gezellig gevoel geeft dat, maar soms ook wat somber en koud. Om dat koude gevoel tegen te gaan, schrijf ik deze blog!

Ik ga vandaag vier producten aan jullie voorstellen die de koude winterdagen wat draaglijker maken. Warme wintersferen in een mok, noem ik ze ook wel.

’s Ochtends, als je finally zover bent dat je jezelf uit bed hebt getrokken, maar je eigenlijk nog half slaapt… óf als je ’s avonds na een lange werk- of schooldag lekker thuis bankhangt, dan kun je deze heerlijk winterdrankjes goed gebruiken. Continue reading “Food/drinks: Warme wintersferen in een mok”