Fun: Wunderland Kalkar

Iets minder dan een jaar geleden ben ik in Preston Palace geweest, waarover ik een blog geschreven heb toen. Deze keer heb ik een bezoekje gebracht aan Wunderland Kalkar en daar wil ik jullie ook graag mee naartoe nemen in deze blog! Om het even kort samen te vatten: Wunderland Kalkar is een all-in hotel met een pretpark erbij. Dus wil je weten hoe ik dit bezoekje ervaren heb? Lees dan zeker even verder.

Continue reading “Fun: Wunderland Kalkar”

Fun: Share a Perfect Day

Afgelopen vrijdagavond was ik op Share a Perfect Day in Hilvarenbeek! In deze blog ga ik vertellen wat er allemaal te doen was. Ik had twee avondtickets gekocht via VakantieVeilingen voor een spotprijsje, dus dat maakte het extra leuk, haha! De avondtickets waren geldig van 18:00 uur tot 22:00 uur. Ik was nog nooit op dit evenement geweest, dus ik was erg benieuwd. Vorig jaar ben ik wel op Libelle Zomerweek geweest, een soortgelijk evenement.

Na de auto te hebben geparkeerd was het nog een flink eind lopen naar het evenemententerrein. Zo’n 20 á 25 minuten denk ik. Bij binnenkomst (ingang zuid) zagen we meteen het Finley reuzenrad, wat ik al erg gaaf vond! Benieuwd wat ik verder vond van Share a Perfect Day? Lees dan eventjes verder :-)!

Continue reading “Fun: Share a Perfect Day”

Beauty & Fun: I Love Beauty event 2017

Op 18 en 19 maart vond het I Love Beauty event plaats. Één van mijn beste vriendinnen en ik hadden al lang van tevoren kaartjes gescoord en we hadden al besloten dat we op de zondag (19 maart) zouden gaan.

I Love Beauty is een event voor alle beauty- en make-upliefhebbers. Er staan verschillende stands met make-up producten, bad- en doucheproducten, kleding etc. Ook zijn er foodtrucks te vinden voor een heerlijke lunch of tussendoortje. In deze blog ga ik jullie mijn I Love Beauty ervaring vertellen. Dus ben je benieuwd naar dit event? Lees dan zeker even verder!

Continue reading “Beauty & Fun: I Love Beauty event 2017”

Fun: Preston Palace

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Preston Palace. Ja, dan heb ik het over het gastvrije all-in hotel en uitgaanscentrum in Almelo.

Vorige week ben ik met een groepje familie van dinsdagmiddag tot donderdagochtend naar Preston Palace geweest. Het was niet de eerste keer voor mij, maar veel wist ik er niet meer van, omdat het al een paar jaar geleden was, dat ik er geweest ben. Natuurlijk ga ik dit hotel voor jullie reviewen.

Mijn kamer zag er heel netjes uit. Een boxspring, een gezellig zithoekje, een bureautje met stoel, een televisie en een ruime badkamer. De kamer was ook goed schoon, wat toch ook wel een belangrijk punt is.

Ik zal een opsomming maken van alles wat er te doen is. Heeft u even?
Bij Preston Palace kan de hele dag door worden gegeten en gedronken, met uitzondering van twee restaurants (tenzij je deze bijboekt). Dat is op zich al een feestje toch ;-)? Continue reading “Fun: Preston Palace”