Beauty: Mijn favoriete (en budgetproof) eye pencils

Hallo daar, op deze mooie, zonnige dag!

Het is vandaag 14 februari en dat betekent dat het Valentijnsdag is. Ik doe er zelf niet zo heel veel aan, behalve een kleinigheidje geven aan mijn vriend. Wel heb ik op deze mooie dag een leuke nieuwe blog voor jullie, in de categorie Beauty!

Aan de titel heb je al kunnen lezen dat het gaat over mijn favoriete eye pencils. Wat hier zo top aan is, is onder andere dat ze érg budgetproof zijn! Wil jij weten waarom deze eye pencils nog meer mijn favoriet zijn? Lees dan vooral even verder!

Hierboven zie je ze al. De Longlasting Eye Pencils van Essence. Een hele tijd geleden kocht ik de kleuren zwart, paars, blauw en lichtroze al en vorige week zijn daar de donker- en felgroene bijgekomen. De twee onderste pencils hebben dan ook een vernieuwde verpakking.

De eerste kleur heet “01 Black Fever”. Dit is dan ook mijn meest gebruikte. Zoals op de bovenste foto te zien is, is het geen potlood, maar echt een stiftje. Ideaal vind ik, want het stiftje is dan ook lekker vettig, waardoor het gemakkelijk aanbrengt op zowel het ooglid, de waterlijn en de wimperrand.

De tweede kleur is een prachtige metallic paars genaamd “08 Touch of Glam”. Goede naam voor deze kleur, want glamorous is -ie zeker! Mooi om als eyeliner te gebruiken of om een ooglook een felle touch te geven.

Deze koele blauw draagt de naam “09 Cool Down”. Deze kleur heb ik ook al redelijk vaak gebruikt. Ik vind hem ontzettend gaaf op de waterlijn en onderste wimperrand bij een nude ooglook. Zo komen je ogen ook prachtig uit.

Deze parelmoer roze heet “10 Almost Famous”. Dit is een aparte kleur voor een eye pencil, vind ik. Deze is dan ook minimaal gebruikt. Ik vind het altijd erg lastig wat ik met deze kleur moet doen, omdat hij lastig te zien is op mijn (lichte!) huid. Deze kleur zal denk ik wel prachtig glanzen op een wat donkerdere huidskleur.

Dan zijn we alweer aanbeland bij de kleuren die ik vorige week nieuw heb gekocht. Als eerste deze metallic donkergroen met de naam “12 I have a Green”. Jaren geleden droeg ik ontzettend veel groen oogpotlood, omdat dat zo mooi matcht bij mijn groene ogen, maar ik was er een tijdje mee gestopt. Geen idee waarom. Tot ik die van mijn moeder een keer had geleend en ik weer helemaal verliefd was geworden. Dus ben ik meteen naar de drogist gerend om zelf ook weer een mooie groen te kopen!

Hetzelfde geldt voor de kleur “21 Groovy Grass”. Een iets lichtere groen, waardoor je ogen ook prachtig uit komen. Deze kleur is samen met I have a Green mijn favoriet!

Tot zover dus mijn collectie Essence eye pencils. Na wat research op de website kwam ik erachter dat er een aantal kleuren uit het assortiment zijn of van naam zijn veranderd. Hieronder dus nog even de nieuwe namen:
09 Cool Down is nu 09 Cool Dawn
10 Almost Famous is nu 25 Say Hi Light.

Nog even kort samengevat: ik vind deze eye pencils ontzettend fijn omdat ze lekker vettig zijn en daardoor gemakkelijk aanbrengen op zowel het ooglid, de waterlijn als de wimperrand, ze zijn verkrijgbaar in veel prachtige (opvallende) kleuren, ze blijven de hele dag zitten en ze zijn super goedkoop! Ik haal ze bij Kruidvat voor €1,59. Dus heb je deze nog niet? Ga dan snel een bezoekje brengen aan de drogist en probeer ze ook. Ik raad ze aan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *