Shoplog: Lipbalsems met Baby Lips & Lip Smacker

Afgelopen woensdag ben ik met mijn moeder gaan shoppen en kocht ik onder andere nieuwe lipbalsems! Deze koop ik niet zo heel vaak en ik heb dan ook nog niet zo veel lipbalsems getest. Eerst gebruikte ik altijd die van Kruidvat huismerk, maar die vond ik niet meer fijn. De smaak is ontzettend chemisch en ze werkten ook totaal niet voor mijn lippen. Toen ben ik Labello Cherry gaan gebruiken. Die vind ik ontzettend fijn en lekker ruiken. Deze heeft alleen één nadeel: Hij geeft rood af op de lippen. Soms is dat geen probleem, maar dat vind ik niet altijd fijn.

Dus ik ging naar Op=Op Voordeelshop (lees mijn blog over deze winkel hier) en daar kocht ik nieuwe lipbalsems. Bij Op=Op Voordeelshop kun je 3 lipbalsems kopen en combineren voor totaal €5,-. Daarom heb ik er maar meteen 3 meegenomen.

Ik kocht 2 varianten van de Maybelline New York Baby Lips en 1 variant Lip Smacker.

Over de Baby Lips van Maybelline had ik al ontzettend veel goede verhalen gehoord. Deze lipbalsems zijn echt een (langdurige) hype! Ik had ze nog nooit geprobeerd, dus ik was erg benieuwd geworden. Ik kocht de varianten Chocolate Kiss en Blueberry Boom. De Chocolate Kiss schijnt een Valentijnseditie te zijn, daarom staat er ook een hartje in. De lipbalsem geeft een lichte bruine gloed af op de lippen met een shimmertje erin. En de geur zou ik beschrijven als chocolademousse, heerlijk! De Blueberry Boom ruikt ontzettend zoet, een beetje naar snoep. Deze geeft een roze tint aan de lippen, ook met een shimmer. De lipbalsems smeren fijn en zijn lekker vet op de lippen. Ik vind de roze kleur van Blueberry Boom persoonlijk niet zo mooi, maar de bruine kleur van Chocolate Kiss is erg nude en onopvallend.

Dan kocht ik ook nog 1 Lip Smacker. Ook deze had ik nog nooit gehad. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik dol ben op Coca Cola Cherry, dus kocht ik daar een lipbalsem van! En I love it! De echt Coca Cola Cherry geur én smaak. Als je hem van je lippen aflikt, is -ie echt mierzoet en dat is dan weer niet zo heel lekker, haha! Verder vind ik het wel een fijne lipbalsen. Lekker vet op de lippen. Helaas blijft -ie niet zo ontzettend lang zitten.

Van deze drie lipbalsems is de Maybelline New York Baby Lips Chocolate Kiss mijn favoriet!

Graag wil ik jullie als afsluiter van deze blog nog even meegeven dat mijn favoriete lipbalsem van de afgelopen tijd toch wel de Jelly Belly Mango is, die ik heb gekocht bij Primark! Die is ontzettend lekker van geur en blijft lang vet op de lippen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *