Food/drinks: Win toffe bling bling partyprijzen met Canei!

Op z’n tijd drink ik graag eens een wijntje. Het liefst een wijntje met een lekker fruitig smaakje, daar ben ik dol op! Dan kom ik dus al snel uit bij Canei, met hun brede keuze in smaakjes. Vorige week kocht ik een fles Canei Forest Fruit en deze fles had een nekhanger met een websiteadres erop. Op dit adres kun je je unieke code invullen en je moet aangeven wat je favoriete Canei mix is en dan kun je toffe “bling bling” prijzen winnen.

Ik was ontzettend benieuwd en ik ging dus meteen mijn code invullen. En ja hoor, ik had prijs! En al vrij snel lag er een envelop van Canei bij de post!

De bling bling partyprijs zat netjes verpakt in een mooi “sieraden”doosje.

In het doosje zaten zogeheten wijnglasbedels. Deze doe je om de voet van je wijnglas en zo kunnen jij en je vrienden/vriendinnen elkaars glazen onderscheiden. Handig toch? 😉

Ik vind het een schattig cadeautje en een ontzettend leuke actie! Deze actie loopt nog tot 31 maart 2017, dus haal snel jouw fles Canei met nekhanger en win ook een toffe bling bling partyprijs! (Natuurlijk moet je wel 18+ zijn hè. Enne, drink met mate!)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *