Beauty: Make-Up Actie Highlighter powder

Het product van februari maakte alles goed wat in januari mis ging (zie deze blog)! Er viel in februari een product op de mat, wat bij mij altijd welkom is: een highlighter. Een prachtige shimmery, goudkleurige highlighter in poedervorm.

Zoals ik al zei is highlighter een product wat ik altijd wel kan gebruiken. Teveel highlighters hebben is in mijn ogen onmogelijk. Een goudkleurige highlighter had ik nog niet, dus deze kwam helemaal van pas!

Hoewel op de verpakking staat dat de highlighter subtiel zou moeten zijn, vind ik hem toch best heftig. De highlighter geeft een opvallende gouden glow aan je jukbeenderen.

Zoals op bovenstaande foto’s te zien is, is de highlighter heel shimmery. De prijs van de highlighter is €21,50 bij Beebee Cosmetics. In tegenstelling tot de highlighter stick van vorige maand, vind ik deze highlighter het geld wat meer waard, omdat deze highlighter gewoon heel mooi en prima gepigmenteerd is. Ook een product van Beebee Cosmetics bestellen? Je kunt de producten kopen op www.beebeecosmetics.com of je kunt lid worden van Make-Up Actie en dan ontvang je maandelijks een Beebee product op de deurmat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *