Beauty & Fun: I Love Beauty event 2017

Op 18 en 19 maart vond het I Love Beauty event plaats. Één van mijn beste vriendinnen en ik hadden al lang van tevoren kaartjes gescoord en we hadden al besloten dat we op de zondag (19 maart) zouden gaan.

I Love Beauty is een event voor alle beauty- en make-upliefhebbers. Er staan verschillende stands met make-up producten, bad- en doucheproducten, kleding etc. Ook zijn er foodtrucks te vinden voor een heerlijke lunch of tussendoortje. In deze blog ga ik jullie mijn I Love Beauty ervaring vertellen. Dus ben je benieuwd naar dit event? Lees dan zeker even verder!

Die zondag moesten we vroeg uit te veren, zodat we op tijd in Utrecht zouden zijn. Het event startte om 11:00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht en toen waren we er ongeveer ook. Eerst hebben we onze jassen naar de garderobe gebracht (€1,50) en toen gingen we in de (lange!) rij staan bij de entree.

Onze shoptocht begon bij Boozyshop. Voor we in de shop konden komen, moesten we wederom wachten in een lange rij. Na zo’n uur te hebben gewacht konden we naar binnen. Ik vond het leuk dat Boozyshop een stand had, omdat het normaal gesproken natuurlijk een webshop is. Mijn budget was niet zo heel groot en omdat het de eerste stand was waar we keken, besloot ik nog niks te kopen.

Op het event stonden onder andere NYX, Sleek, W7, Remington, Golden Rose en Make-Up Musthaves. Make-Up Musthaves had de mooie actie 2 voor €17,- op de Makeup Revolution paletten, dus mijn vriendin en ik kochten beide een palette voor maar €8,50. Ik kocht het Flawless Matte Ultra Eyeshadows palette en ik ben er dolblij mee! 32 prachtige, nudekleur, matte oogschaduws.

Bij de foodtruck “Ik Smelt Voor jou” dronk ik een smoothie met véél fruit erin en that was goooood. Ik weet niet precies meer wat er allemaal in zat, maar het was iets met meloen, kiwi en ik geloof mango (€4,-).

Het leuke aan het I Love Beauty event is dat er ook altijd bloggers/vloggers aanwezig zijn in de zogeheten “Huiskamer”. Onder andere Cynthia van cynthia.nl en Jessie Maya waren er die dag. Serena Verbon stond er ook met haar eigen stand. Ik vond het ontzettend leuk om hen ook eens te ontmoeten. Fred van Leer was ook van de partij voor een meet & greet. In de Main Area stond een groot podium en daar vonden ook verschillende presentaties etc. plaats.

Bij de ingang kregen we ook een bon voor een goodie bag mee, waarmee we een Treets Traditions goodie bag konden ophalen, met daarin een body sugar scrub, een shower cream en een douchegel sample.

Ook kon je op het event workshops volgen voor €3,- per workshop, maar dit hebben wij niet gedaan.

Al met al was het een supergezellige dag. Echter vind ik het de €15,- entree niet helemaal waard. Het enige wat je krijgt met een entreekaart is toegang tot het event. Voor de garderobe, workshops etc. moest nog extra worden betaald, wat ik jammer vind, gezien €15,- entree niet heel weinig is. Ook was het jammer dat we ontzettend lang in de rij moesten staan bij sommige stands. Of ik het voor herhaling vatbaar vind, weet ik dan ook niet zeker. Maar leuk was het zeker!

Niet beauty gerelateerd, maar wel het vermelden waard, is dat ik mijn dag afsloot door te eten op Utrecht CS bij Enoki. Ik kende het nog niet, maar mijn vriendin raadde het me aan. Ik bestelde dim sum met gamba (3 stuks voor €2,95) en een springroll met gamba (€2,50 p/st.), beide met hoisinsaus en ik ben fan, hoor! Supergoed eten voor weinig geld. Het enige nadeel voor mij: er leek iets kokos-achtigs in de springroll te zitten en dat vind ik niet zo lekker, haha. Maar verder is het echt heerlijk.

Enoki verkoopt ook sushi en warme maaltijden, dus zeker even de moeite waard als je op station Utrecht bent!

2 thoughts on “Beauty & Fun: I Love Beauty event 2017

    1. Thanks! Het was zeker behoorlijk druk. Vooral die lange rijen vond ik heel vervelend! En die springroll vond ik voor het geld best oké, alleen dat kokosachtige vond ik minder, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *