Beauty: Make-Up Actie Contour Revolution Duo Stick

Mijn enthousiasme van vorige maand is weer erg afgezwakt bij het ontvangen van het product van deze maand, helaas. Dit is dan ook mijn laatste Make-Up Actie blog, want mijn abonnement is opgezegd. Het idee erachter vind ik nog altijd onwijs tof, maar de producten blijven mij helaas teleurstellen.

Deze maand gaat het om een Contour Revolution Duo Stick, zoals je in de titel al gelezen hebt. Op één of andere manier vind ik contouren met creamy stiften of potloden sowieso niet zo fijn. Ik gebruik liever poeder, haha! Maar natuurlijk wilde ik dit product een kans geven.

Helaas vind ik dat het product totaal niet fijn werkt. De highlight kant is dan nog het minst slecht. Er komt op zich wel een mooie glow af, maar na aanbrengen begint het al snel heel erg te vlekken. Bij het blenden van de bruine kant blijft er niet zoveel kleur over, enkel vlekken. Ik las op de Facebookpagina van Make-Up Actie dat ik lang niet de enige ben die dit zo ervaart, dus ik vrees dat het echt aan het product ligt.

Wel vind ik het fijn dat er zo’n duidelijke “gebruiksaanwijzing” bij zit. Contouren begint langzaamaan populair te worden en veel mensen weten nog niet hoe het werkt, dus een goede instructie is erg handig.

Nee, mijn product is het niet… De lichte kleur is wel goed te gebruiken als inner corner highlight, dus daar gebruik ik hem nu maar voor.

Het was leuk om 4 maanden lid te zijn van Make-Up Actie, maar ik vind het nu wel genoeg… Misschien dat ik in de toekomst toch nog eens aansluit, wie weet! Wil jij weten wat Make-Up Actie precies inhoudt? Neem dan een kijkje op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *