Beauty: Budgetproof 24 Eyeshadow Palette van Action

Inmiddels al een tijdje geleden heeft Action nieuwe beautyproducten in het assortiment gekregen, waaronder prachtige oogschaduwpaletten voor maar €1,98!

Toen ik dit hoorde ben ik natuurlijk meteen naar de Action gegaan om ook zo’n budgetproof palette te scoren. Er zijn twee varianten: een palette met nudekleuren en een palette met oranje/blauw/groen/paars tinten. Omdat ik graag nudekleuren draag, kocht ik dat palette. Als je mij volgt op Instagram, weet je dat ik dit palette al een tijdje in huis heb, dus ik heb er goed de tijd voor genomen om hem te testen.

Het palette bevat 24 kleuren, zowel matte als shimmery. Het palette ziet er niet heel bijzonder uit, het is gewoon matte zwart. Aan de binnenkant zit geen spiegel, wat voor sommigen wel een nadeel zou kunnen zijn. Ik vind dat geen probleem, want ik doe mijn make-up altijd voor de spiegel op mijn slaapkamer.

Het palette bevat een paar mooie highlightkleuren en verder een paar prachtige bruin, roze en blauw/zwarttinten. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, maar wel een tikkeltje poederig. Vooral de shimmerkleuren geven soms wat fall-out, maar ik vind dat je daar niet over mag zeuren voor dit geld, haha! De kleuren blenden goed en met een oogschaduwbasis eronder blijven ze goed en lang zitten.

Vanaf het eerste moment had ik meteen een favoriete kleur in het palette en dat is de kopertint die je hierboven ziet. Ik ben dol op oranje/kopertinten, omdat mijn groene ogen daarmee gewoon heel goed uitkomen.

Ik ben zéér tevreden over dit palette en ik gebruik hem dan ook regelmatig. Voor €1,98 is het echt een prima palette en de kleuren zijn echt prachtig!

One thought on “Beauty: Budgetproof 24 Eyeshadow Palette van Action

  1. Vond het inderdaad ook niet slecht voor dat geld. Maar ik heb hem wel weggegeven. De reden? De geur stond me zo vreselijk tegen dat ik er een beetje naar van werd helaas. En nu, willen we natuurlijk ook wel een mooie creatie zien die je hiermee hebt gemaakt! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *