Beauty: #ProArtist Freedom Ultimate Eyeshadow Collection 2017

Een oogschaduwpalette met 144 kleuren voor maar €9,99. Dat klinkt aantrekkelijk hè? Precies, dat vond ik ook. Daarom heb ik dit palette aangeschaft! Het is het #ProArtist Freedom Ultimate Eyeshadow Collection 2017 palette. Als ik het goed heb, staat dit palette nu al 3 weken op rij in de Kruidvat folder. Ik had al een aantal filialen bezocht, maar kon het palette nog nergens vinden, totdat ik bij een Kruidvat filiaal in Eindhoven kwam. Daar stond het allerlaatste palette en ik (als oogschaduw addict) werd er verliefd op en nam het mee. Helemaal blij dat ik de laatste had, hihi!


Zo ongeveer alle kleuren van de regenboog zitten er in en behalve dat bevat het palette ook nog eens een heleboel prachtige matte en shimmery nude kleuren! Voor ieder wat wils dus. Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik gróót liefhebber van koperkleuren en rood/oranje, dus ik kan mijn hart eraan ophalen!

De “pan” van het palette is van zwart plastic en de bovenkant is doorzichtig, zodat je de prachtige kleuren erdoorheen kunt zien. In het midden zit een klein spiegeltje met aan twee zijdes een sponsapplicator. Deze gebruik ik niet, maar het is natuurlijk handig voor degenen die het wel gebruiken.

Ik kon deze blog niet schrijven voordat ik de oogschaduws even getest heb of course, dus dat heb ik gedaan. En ik ben er zó ontzettend enthousiast over. De kleuren zijn méga gepigmenteerd en prima blendbaar. De kleuren komen onwijs mooi over op het ooglid.

Bovenin het palette vind je de nude-achtige kleuren, zoals bruin, lichtroze, zwart/grijs. Links in het palette zitten de huidskleuren, die goed te gebruiken zijn als highlighter op het wenkbrauwbot bijvoorbeeld. Verder naar rechts worden de kleuren steeds wat donkerder. Onderin zitten de felle en opvallende kleuren, zoals blauw en paars.  Dit palette is dus zeer geschikt voor welke look dan ook. Een felle unicorn/mermaid look of een subtiele, elegante nude look, het kan allemaal!

Dit palette is dus een ontzettende aanrader! Topkwaliteit en héél veel keuze in kleuren. En dat voor €9,99! Althans, deze week nog. Nu in de folder bij Kruidvat. Op de website van Kruidvat is het palette helaas niet meer verkrijgbaar. Sommige filialen zullen hem nog wel hebben. Het is echter wel even zoeken, heb ik zelf ook ervaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *