Random: Verjaardagscadeautjes met o.a. een piemel lipstick

Hallo daar, op deze zonnige (maar bloedhete) maandag! Deze week vier ik feest, want op woensdag (31 mei) ben ik jarig en word ik 20 jaar! Voor mijn vrienden heb ik al een feestje gegeven en dat was súpergezellig! Natuurlijk ben ik verrast met ontzettend toffe cadeautjes. In deze blog ga ik jullie daar wat meer over vertellen en een aantal cadeautjes laten zien. Mijn excuses voor de verschrikkelijke telefoonkwaliteitsfoto hieronder, haha! 😉

Een hoop cadeautjes, zoals jullie zien. De linker set heb ik cadeau gekregen van mijn lieve vriendengroep. Ze hebben met z’n alle geld bij elkaar gelegd om mij zo’n superleuke set te kunnen geven. De set bestaat uit o.a. gezichtsmaskertjes, lipbalsems, kaarsjes, parfum, chocolade en leuke interieurspulletjes.

Het lampje had ik al (Primark), maar de prachtige matte witte ananas en de cactus heb ik gekregen! Schattig toch?!

Verder zat er in het pakket nog een heel bijzonder cadeautje. Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een hele elegante lipstick, maar schijn bedriegt…

 

 

 

 

 

 

 

Ja, dat zie je goed, het is een piemel lipstick! Hahaha, wat een hilarisch cadeau. Kan ik zeker waarderen. Ik had deze lipstick al vaker voorbij zien komen op internet en I love it! Erg grappig om cadeau te geven. En het is nog mijn kleur ook! Ik ben er helemaal blij mee. Ook zat in deze set nog een Douglas cadeaubon, YAY!

Verder kreeg ik van twee vriendinnen het rechter pakket. In dat pakket zaten een aantal beauty producten (oogschaduwpalette, make-up blender etc.), party mix en blikjes mixdrank. Dat is altijd welkom, of course!

En als derde cadeau kreeg ik van een vriendin een fashioncheque. Yesss, daar kan ik dus weer iets leuks van kopen!

Tot zo ver deze blog waarin ik een beetje laat zien wat ik tot nu toe voor mijn verjaardag heb gekregen. Woensdag ben ik pas echt jarig, dus dan krijg ik natuurlijk pas cadeautjes van familie en mijn vriend. Ik ben in ieder geval al lekker verwend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *