Beauty: Make-up kwasten van Primark

Thank God it’s Friday! Het weekend staat weer voor de deur en het is lekker weer. Wat wil een mens nog meer?
Vandaag heb ik voor jullie foto’s en een korte review van een aantal kwasten die ik laatst heb gekocht bij Primark.

Ik heb drie kwasten gekocht bij de Primark in Eindhoven: Eye contour brush, fan highlighter brush en de blusher brush.

De kwasten zijn zwart met rose gold details, waar ik dol op ben. Het uiterlijk van de kwasten krijgt van mij al een dikke 10! Maar werken ze ook fijn?

Ik begin bij de blush brush. Zoals jullie op de foto al zien gebruik ik hem niet voor blush. Ik was namelijk opzoek naar een grote, zachte poederkwast en deze kwast leek mij daar wel geschikt voor, dus gebruik ik hem lekker voor poeder. De kwast voelt zacht aan en neemt goed product op. Het irritante vind ik wel het volgende: omdat de bovenkant van de haartjes wit zijn, zie je niet hoe veel witte poeder erop zit, maar dat is maar een kleinigheidje. Verder ben ik super tevreden over deze kwast. Ik zou hem denk ik voor blush zelfs iets te groot vinden, maar voor poeder werkt -ie top! Ik heb €3,- betaald voor de blush brush. Het make-upproduct wat je op deze foto ziet is de”Essence all about matt fixing compact powder”.

De fan highlighter brush kwam ook goed van pas, omdat ik mijn vorige fan brush niet zo fijn meer vond. Deze daarentegen vind ik geweldig! Werkt prima, niets mis mee. Alleen ben ik zo iemand die zich eraan ergert als er witte highlighter op je zwarte kwast zit (UGH!). Voor deze kwast heb ik €2,- betaald. Het make-upproduct wat je op deze foto ziet is de Freedom Pro Highlight in de kleur Diffused.

Dan de eye contour brush. “Perfect for blending eyeshadow!” zegt de verpakking. Daar was ik natuurlijk wel heel benieuwd naar. Perfect zou ik hem zelf niet noemen… ik vond het een beetje ‘mwahhh’. Hij blendt, hij werkt, maar daar is ook alles mee gezegd. Om je oogschaduw goed te blenden moet je hard op de kwast drukken en het duurt een tijdje voor het ook echt geblend is. Geweldig vind ik hem niet, maar voor het geld wat hij kostte is hij goed genoeg. Deze kwast kostte €1,50. Het make-upproduct wat je op deze foto ziet is het Flawless Matte Ultra Eyeshadows palette van Makeup Revolution.

Al met al ben ik blij met deze drie kwasten. Ze zien er goed uit en ze werken. Ik heb ze ook nog geen haren zien verliezen wat echt een pluspunt is. Verder zijn de kwasten zacht en voelen ze dus lekker aan op de huid. Weer een goeie budgettip dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *