Fashion & accessoires: Telefoonhoesjes shoplog

Sinds ik een smartphone heb, heb ik er een gratis telefoonhoesjesverslaving bij gekregen ;-)! Ik ben dol op allerlei leuke, grappige en mooie telefoonhoesjes. Eerst kocht ik ze vaak op miniinthebox.com, maar tegenwoordig koop ik ze op AliExpress. Ontelbaar veel hoesjes, zo goedkoop of duur als je het maar hebben wil. Één nadeel: De levering duurt vaak lang bij AliExpress, maar de laatste keer had ik geluk. Ik had drie hoesjes besteld voor mijn nieuwe telefoon (Samsung Galaxy S6 Edge) en ze waren alle drie binnen twee weken binnen. Viel erg mee dus. Ik hou altijd wel van girly hoesjes. Het liefst siliconen, omdat ik het idee heb dat dat beter beschermt dan een hard case. Hoesjes met klepjes vind ik ook nooit zo fijn. Onderstaande drie hoesjes heb ik dus besteld en binnengekregen. Voor linkjes en prijzen, snel verder lezen!

Alle drie zijn ze onder de €2,-. Koopje dus! Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende telefoons, maar als jouw telefoon er bij deze hoesjes niet tussen staat, is er vast wel een ander mooi hoesje dat je aanspreekt!

Volgens mij heb ik wel eens eerder vermeld dat ik dol ben om marmerlooks. Dit hoesje sprak mij dan ook gelijk aan met de rood/rozige marmerstrepen. Ik vind de kleur heel apart en daarom ook zo mooi. Het is best een stevig hoesje, maar later in deze blog heb ik een nog betere. Voor dit hoesje heb ik €1,69 betaald. Mijn link is niet meer beschikbaar, maar ik heb een soortgelijk hoesje gevonden op AliExpress: Klik hier.

Dan kocht ik ook nog een supertof make-uphoesje met lipgloss, lipstick, nagellak, oogschaduw en kwasten erop. Hoe cute is dit hoesje?! Helaas was ik wel een tikkeltje teleurgesteld in dit hoesje, omdat hij erg slap is. Ik denk dat het hoesje niet veel bescherming biedt bij het laten vallen van je telefoon. Voor dit hoesje heb ik €0,90 betaald. Prijzen worden vaak aangepast op AliExpress, dus wanneer je dit leest is de prijs waarschijnlijk alweer anders. Momenteel kost dit hoesje €1,20. Klik hier voor de link.

Last but not least, dit mooie rose gold paillettenhoesje. Verkrijgbaar in meerdere bling bling kleuren. Over dit hoesje ben ik echt laaiend enthousiast. Het is een súper stevig hoesje, past perfect om mijn telefoon en ik denk dat het hoesje veel bescherming biedt bij het laten vallen (nog niet getest, haha ;-)). Dit hoesje is absoluut mijn favoriet. Ik heb er €1,72 voor betaald. Klik hier voor de link.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn telefoonhoesjes mini shoplog te zien! Ik ben groot AliExpress fan en ik verwacht dat er in de toekomst nog meer AliExpress shoplogs online gaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *