Verzorging: Crème douche caramel fudge

Ik keek in de nieuwe Kruidvatfolder en daar zag ik iets wat me meteen aansprak! Namelijk douchegel in de geur “caramel fudge”. Fudge en salted caramel zijn momenteel natuurlijk een behoorlijke trend en daarom is Kruidvat waarschijnlijk met een douchegel gekomen in caramelgeur. Deze week is het ook nog eens 2 douchegels voor €1,50 van Kruidvat huismerk, dus dat is een extra reden om deze geur te proberen!

De douchegel is gewoon doorzichtig van kleur en heeft een beetje een parelmoer glans. Maar de geur, zó ontzettend lekker. Caramel fudge, meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Het is een heerlijke zoete vanille-caramel geur. De douchegel is zacht en fijn in gebruik, niets bijzonders, niets geks.

De douchegel is pH-huidneutraal, wat voor veel mensen ook een pluspunt is. Zoals op de fles beschreven staat is de douchegel echt een verwenmoment zonder extra calorieën! En voor dat geld kun je hem helemaal niet laten staan toch? De Kruidvat douchegel is ook verkrijgbaar in andere varianten, zoals Olive en Milk & Honey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *