Beauty: Makeup Revolution Ultra Blush Palette – Golden Sugar

Makeup Revolution is een prachtig en betaalbaar make-upmerk. Ze hebben aardig wat producten. Het is een Engels merk, wat sinds 2014 verkrijgbaar is in verschillende Nederlandse webshops en sinds een tijdje ook te krijgen is bij Etos. Eerder kocht ik het Flawless Matte Ultra Eyeshadows palette van Makeup Revolution en nu besloot ik ook het Ultra Blush Palette in Golden Sugar aan te schaffen, omdat ik er helemaal verliefd op ben geworden. Als je benieuwd bent naar meer informatie over het palette, dan moet je zeker even verder lezen :-)!

Het is een palette met acht kleuren, bestaande uit highlighters, blushers en bronzers. Wat nu eigenlijk waarvoor dient vind ik een beetje afhankelijk van je eigen mening. De blushers zouden bijvoorbeeld ook als highlighter kunnen dienen, door de prachtige glans die erop zit. Vanaf het eerste moment dat ik dit palette zag was ik verkocht door de mooie patroontjes en de verblindende shimmer. De witte highlighter linksboven bevat bijvoorbeeld prachtige goudkleurige streepjes.

Dit palette heeft in mijn ogen alleen maar voordelen. Alles wat je nodig hebt om je gezichtsmake-up te finishen zit erin! De highlighters en blushers zijn ontzettend glanzend, maar in het palette vind je ook twee matte bronzers om een mooie contour mee te zetten. De poeders zijn prima gepigmenteerd, maar wel een beetje poederig. Ik vind dit palette oprecht de beste aankoop die ik in tijden heb gedaan. Sinds ik het heb, heb ik het iedere keer bij het opmaken gebruikt. Ik ben er echt dol op! Dit palette is in meerdere varianten verkijgbaar. Inmiddels is er een ook Golden Sugar 2. Deze bevat wat fellere, donkere kleuren.

Ik heb het palette gekocht bij Boozyshop. Het is ook verkrijgbaar bij een aantal andere webshops en bij sommige Etos filialen. Op het moment dat ik hem kocht, had Boozyshop een actie, maar momenteel kost het palette €7,95. En geloof me, dat geld is het absoluut waard. Je zult er geen spijt van krijgen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *