Home & beauty: Tip voor het opbergen van palettes

Ik heb laatst mijn slaapkamer een kleine make-over gegeven door een nieuw kastje te kopen om mijn make-up in op te bergen. Ook heb ik iets ontzettend handigs ontdekt voor het opbergen van mijn make-up palettes! Ik heb er nog al wat en als ik ze in een kastje leg, gebruik ik ze minder snel dan wanneer ze in het zicht liggen. Daar moest ik dus iets op bedenken. Ik liep laatst in de Action en ineens zag ik de oplossing: een magazinehouder/rek! Ideaal!

Zoals je op de foto kunt zien heb ik een grote commode op mijn kamer staan, met allerlei spullen erin. Daarnaast staat nu mijn nieuwe make-up kast. Hierover ga ik denk ik binnenkort ook nog een blog typen inclusief make-upstash!

Mijn behulpzame vriend heeft voor mij het magazinerekje vastgemaakt aan de commode, zodat hij ernaast hangt en ik er gemakkelijk een palette uit kan pakken. Het is een simpele, maar geniale oplossing en daarom wilde ik hem toch even met jullie delen!

Het rekje is dus verkrijgbaar bij Action, in meerdere kleuren. Ik heb de witte variant. De precieze prijs kon ik niet meer vinden, maar ik heb er ongeveer €4,- voor betaald.

One thought on “Home & beauty: Tip voor het opbergen van palettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *