Beauty: Make-up stash & opbergsystemen

Laatst heb ik een blog geplaatst met een goede opbergtip voor make-up palettes. Vandaag ga ik nog iets dieper in op mijn opbergsystemen voor mijn make-up stash en verder laat ik ook mijn stash aan jullie zien! Yay! Zelf vind ik het altijd ontzettend leuk om stash video’s te kijken of stash blogs te lezen, dus ik hoop dat jullie deze blog ook tof vinden. Ik heb de afgelopen weken mijn stash een beetje uitgedund, omdat ik vond dat ik veel te veel spulletjes had die ik niet gebruikte. Dus heb ik wat dingetjes weggegeven en verkocht. Ben je benieuwd wat voor producten ik heb en waarin ik mijn make-up opberg? Dan moet je zeker deze blog even lezen :-)!

Het kastje waar mijn make-up in ligt is “Micke” van Ikea van €39,95. Rechts naast het kastje zie je de magazinehouder waarin mijn grote palettes liggen. Op het kastje staat een lampje van Primark en een ananas en cactus die ik met mijn verjaardag cadeau heb gehad. Ik heb geprobeerd het kastje zo logisch mogelijk in te delen.

In de bovenste lade liggen mijn gezichtsproducten. De bakjes die in mijn kastje staan zijn van Wibra.

In het linker bakje liggen primers, foundations, concealers en mijn siliconen “spons”. In het rechter bakje liggen wat blushers, highlighters, bronzers en poeders.

 

 

 

 

 

 

In het achterste bakje liggen nog wat blush-, contour- en highlightpalettes en een grote Saffron bronzer. Tussen de bakjes in liggen wat samples die ik gratis heb gekregen en een setting spray van Primark.

In de tweede lade liggen mijn oogproducten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achter de bakjes liggen wat kleine wenkbrauw- en oogschaduwpalettes. In het linkerbakje liggen mijn wenkbrauwpotloodjes, mascara’s en een color tattoo. In het rechterbakje liggen mijn oogpotloden/eyeliners, een NYX lid lingerie en een puntenslijpertje. Rechts naast de bakjes liggen nog 2 chocolade palettes van I Heart Makeup en een Essence palette.

In de derde lade liggen lipproducten en een aantal reservekwasten.

In het achterste bakje liggen liquid lipsticks en lipglosses. In het bakje daarvoor liggen lipliners, lip crayons en lip stains.

Voor de bakjes staan nog twee organizers met producten die ik vaker gebruik, zoals Hema en Mac lipsticks en mijn peel off lipglosses.

Dan zijn we bij de onderste lade aangekomen. Zoals je al ziet is dit mijn rommellade, haha! Er ligt een oogschaduwpalette in, een pakje wattenschijfjes, mijn krul- en stijltang, mijn blenders, een heat protect spray en een uitgroei cover spray.

Mijn ladekastje hebben we nu behandeld, maar ik heb ook nog een everyday stash natuurlijk!

Ik heb een grote organizer, die heb ik gekocht bij Zeeman. Mijn kwasten staan in een koperen pennenbakje van Action en in een mok van de Efteling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Links achterin de organizer staan twee mousses voor mijn haar en een deodorant. De rij daarvoor ligt mijn MUA oogschaduwpalette met mooie everyday kleuren. Verder ligt mijn colour correcting primer van Essence in dat vakje en twee poeders (transparant en banana). In het voorste vakje liggen vier highlighters die ik vaak gebruik. In de achterste rij van rechts staat een bb-cream en een Wet ’n Wild balm, een setting spray en mijn micellair water. De rij daarvoor staat mijn meestgebruikte foundation, concealer, wenkbrauwgel, eyeshadowbase en twee mascara’s. In het rechts onderste bakje ligt mijn Wunder2 Wunderbrow van AliExpress, die ik net nieuw heb om eens te testen, mijn MUA primer, mijn wimperkruller en een blushing heart.

Oké, guys, tot zover heel mijn make-upstash. Valt mee, toch? Heb de laatste tijd veel weggedaan, zoals ik al zei, dus mijn stash is niet zo overvol meer. Natuurlijk komen er altijd nog producten bij en gaan er producten af, haha!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit eens te zien! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *