Fun: Share a Perfect Day

Afgelopen vrijdagavond was ik op Share a Perfect Day in Hilvarenbeek! In deze blog ga ik vertellen wat er allemaal te doen was. Ik had twee avondtickets gekocht via VakantieVeilingen voor een spotprijsje, dus dat maakte het extra leuk, haha! De avondtickets waren geldig van 18:00 uur tot 22:00 uur. Ik was nog nooit op dit evenement geweest, dus ik was erg benieuwd. Vorig jaar ben ik wel op Libelle Zomerweek geweest, een soortgelijk evenement.

Na de auto te hebben geparkeerd was het nog een flink eind lopen naar het evenemententerrein. Zo’n 20 á 25 minuten denk ik. Bij binnenkomst (ingang zuid) zagen we meteen het Finley reuzenrad, wat ik al erg gaaf vond! Benieuwd wat ik verder vond van Share a Perfect Day? Lees dan eventjes verder :-)!

De area waar we binnenkwamen was “City”. Om 19:30 uur begon het optreden van The Vengaboys pas, dus we liepen alvast een stukje langs de shops en zo. Er was ontzettend veel om gratis te proeven en daar hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt. Van kazen (Maaslander, Kaas.nl, Old Amsterdam etc.) tot zuivel (Optimel, Arla, Skyr etc.), chocolade (Johnny Doodle, Verkade etc.), wijn (Hardy’s etc.) vleesvervangers (SoFine, Vegetarische Slager etc.), sapjes (Innocent Drinks etc.). Echt van alles!

Ik wil graag even een extra shoutout geven naar de állerlekkerste dingen die ik heb geproefd op SAPD: Het Sprice ijsje met wortel-sinaasappelsmaak, yummy! Heel lekker en maar 28 kcal. En als tweede de vegetarische notenballetjes, volgens mij waren die van GoodBite! Ook ontzettend lekker!

Behalve lekkere dingetjes eten en drinken kon je ook lekker shoppen op het event. Er stonden van allerlei stands, voor beauty, parfum, sieraden, kleding etc. Ik ben even bij W7 binnengelopen en daar heb ik een concealer gescoord voor €1,95.

Bij de Mylène stand kregen we een Aftersun Body Butter sample mee, altijd leuk! Die avond niet meer nodig gehad, want het was helaas nogal bewolkt, haha!

Om 19:30 hebben we gekeken bij het optreden van The Vengaboys. We hebben genoten van hun grote hits, zoals “We’re going to Ibiza” en “Boom boom boom boom”. Leuk, want dat is toch wel een beetje “jeugdsentiment”, haha!

Het optreden van The Vengaboys vond plaats in de area “Beach”. Later die avond zou Edwin Evers band nog optreden in de area “City”. Om jullie een idee te geven waar ik het over heb, hierboven het programma en de plattegrond.

Edwin Evers Band trad anderhalf uur op. Ik vond de muziek ontzettend goed!

Al met al was het een ontzettend leuk evenement! Er was veel te proeven, te shoppen en te bekijken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *