Beauty: Primark oil balancing primer & Eye Candy eye shadow

Vorige week ben ik weer eens bij Primark geweest en daar heb ik heel wat koopjes gedaan! Waaronder de twee make-upproducten die ik jullie in deze blog laat zien. Één van de producten is de anti-blemish oil balancing primer. Dit product is ook voornamelijk de reden dat ik deze blog schrijf. Het is namelijk zo dat deze primer mij blij verrast heeft! Voor mijn vette huid vind ik het lastig om een primer te vinden, maar deze primer heeft mij echt gered. Dus heb jij ook een vette huid en wil je meer weten over deze primer? Lees dan zeker even verder.

Door mijn vette huid smelt gezichtsmake-up, zoals foundation, vaak snel van mijn gezicht af. Mijn gezicht zweet ook snel, dus het is lastig om mijn make-up mooi te houden. Deze primer helpt mij daar gelukkig goed bij! De primer lag afgeprijsd in het Primark filiaal in Eindhoven, dus het zou kunnen zijn dat -ie uit het assortiment gaat.

Normaal gesproken kost deze primer €7,-, maar nu was -ie maar €3,-. Zeker het proberen waard dus, voor dat geld. De primer is neutraal van kleur, een beetje doorzichtig. De geur is niet onprettig. Het ruikt een beetje minty. Ik breng mijn primers altijd aan met een platte foundationkwast. Het nadeel van deze primer is dat -ie op de huid heel droog aanvoelt, waardoor je niet goed weet waar het al wel of nog niet zit. Daardoor gebruik ik er automatisch best veel van en omdat het een klein tube’tje is, zal hij waarschijnlijk ook snel op gaan. Zoals ik dus al zei voelt hij bij het aanbrengen al meteen droog aan. Hierdoor voelt je vette huid ook wat droger en je poriën worden goed gevuld heb ik het idee. Foundation brengt heel mooi aan over de primer en ik heb ook echt het idee dat mijn foundation en andere gezichtsmake-up langer blijft zitten door deze primer. Dit is dus een hele dikke “like” voor mij!

Omdat ik nu toch bij Primark was, kocht ik ook nog een súperschattig oogschaduwpaletje.

De roze verpakking trok me meteen aan in de winkel en de naam “Eye Candy” vond ik ook wel erg cute. Het was wel erg lastig om een onaangeraakt palette te vinden, want ja, het is en blijft Primark, maar I did it! Mooie, natuurlijke kleuren, zowel matte als shimmer. Ja, heel leuk! Inmiddels heb ik hem natuurlijk al gebruikt en de oogschaduws doen ook prima hun werk. Het is en blijft natuurlijk budget en Primark kwaliteit, maar het is goed genoeg. Tikkeltje poederig, maar verder gewoon prima voor het geld wat het kost. Ik heb voor dit paletje €5,50 betaald.

Twee prima aankopen dus! Ik ben er helemaal happy mee.

One thought on “Beauty: Primark oil balancing primer & Eye Candy eye shadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *