Beauty: Kwaliteitsoogschaduw voor een redelijk betaalbare prijs

Ik had al veel over het merk Zoeva gehoord, dus ik was er wel benieuwd naar geworden inmiddels. Met mijn verjaardag heb ik twee Douglas giftcards gehad, dus dat kwam heel goed uit. Ik wilde toch wel eens een oogschaduwpalette van Zoeva proberen. Natuurlijk heb ik eerst wat reviews gelezen en zo. Het merk trok me wel aan. Alleen de verpakkingen vind ik al prachtig! Zoeva heeft best veel verschillende palettes met prachtige kleuren, maar Caramel Melange sprak mij op dat moment het meest aan, dus daar heb ik voor gekozen! Zijn jullie net zo benieuwd naar de Zoeva oogschaduws als ik was? Stop dan vooral niet met lezen!

Zoals ik dus al zei, de verpakkingen zijn écht prachtig! Om het palette zit een soort kartonnen beschermlaagje heen. Als je dat eraf haalt, zie je het palette, wat er precies hetzelfde uitziet als de laag eromheen.

De verpakking showt de mooie gouden caramel- en fudgekleuren, naar de naam van het palette. 100 punten voor de verpakking dus, wat mij betreft.

Dan de binnenkant van het palette, what can I say? Prachtige, natuurlijke kleuren, zowel matte als shimmer. Vooral de twee kleuren rechtsboven spraken me meteen aan. Zó ontzettend mooi. Met dit palette kun je voor een mooie en natuurlijke everyday look gaan, maar ook voor een glamorous midnight look. Maar goed, waar deze blog eigenlijk over gaat: de belachelijk goede kwaliteit van deze oogschaduws! Ik heb ze dan ook gelijk even geswatcht, omdat ik nu wel erg nieuwsgierig was geworden.

De oogschaduws voelen creamy aan en een héél klein beetje poederig, maar niet op een negatieve manier. De kleuren zijn prachtig en intens op de huid, blenden ontzettend gemakkelijk en zijn goed te combineren.

Voor mij is dit oogschaduwpalette dus echt een toppertje! Ik vind de kwaliteit écht super. Het doosje werkt ook fijn, omdat het een magnetische sluiting heeft. De palettes van Zoeva zijn niet goedkoop, maar ook niet duur. Voor mij vallen ze in de categorie “redelijk betaalbaar”. Ik heb voor dit palette €22,44 betaald bij Douglas. Ik vind deze oogschaduws dat dubbel en dwars waard. Héél blij mee! Ik ga hem zeker heel vaak gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *