Fashion & accessoires: Patches zijn terug van weggeweest!

De trend is weer terug van weggeweest. Weer helemaal hot & happening. Ik heb het over patches, strijkapplicaties voor op textiel. Ook ik ben dol op deze trend! Ik vind ze te leuk en schattig. En het is natuurlijk super handig om een saai kledingstuk een oppepper mee te geven. Dat heb ik inmiddels dan ook gedaan! Benieuwd wat ik met patches heb versierd, waar ik de patches vandaan heb en hoe duur ze waren (spoiler: zeer betaalbaar)? Dan moet je zeker deze blog even verder lezen! 😉

Een tijdje geleden had ik mijn stippeltjes t-shirt (H&M) al gepimpt. Ik droeg het shirt niet meer, want ik vond hem wat saai. Toen ik deze patches in de winkel tegenkwam vond ik het ook meteen een goed idee om ze op mijn shirtje te gaan maken. Zo gezegd, zo gedaan. Nu is mijn stippeltjes shirt dus gepimpt met een superschattige unicorn, een regenboogje en een cactus.

Afgelopen weekend zag ik dat de patch-setjes nog steeds verkocht werden, dus nam ik nog een setje mee. Ik had namelijk ook nog een groen jasje (MS Mode) die wel wat fleurigs kon gebruiken. Ook daarop heb ik de strijkapplicaties bevestigd. Yay! Zijn ze niet té leuk?

Nu vraag je je vast af waar ik deze patches heb gekocht en wat ze me hebben gekost? De setjes van 3 stuks zijn te koop bij Xenos en ze kosten €1,50. Geen geld toch? Ze zijn er in verschillende varianten die allemaal even leuk zijn. Dus heb je ook een saai kleding item in je kast? Pimp het met patches!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *