Beauty: Schattige peachy eye shadows bij Primark

Een tijdje geleden had ik deze blog gepost over make-up van Primark. Toen had ik er al een leuk paletje gevonden, maar wat ik nu toch ben tegengekomen, wauw! Ik heb namelijk een heel schattig peachy oogschaduwpalette gevonden met de naam “Just peachy”.

Ik heb het paletje gevonden in het Primark filiaal in Eindhoven. Ik weet helaas niet bij welke filialen het nog meer verkrijgbaar is, maar ik denk dat het deel uitmaakt van de nieuwe make-upcollectie (na de candy lijn van de vorige blog).

Alleen de verpakking is al mega cute toch? Een mooi perzikkleurig doosje. Maar de inhoud is nóg mooier!

In het palette zitten 9 kleuren, zowel matte als shimmer. Oranje, roze en goud-/koperkleuren. Zó leuk! Ik vind de kleurtjes ook helemaal geschikt voor de herfst. En alsof dit allemaal nog niet schattig genoeg is…

…zit er ook nog eens een perzikgeurtje aan het palette! Erg chemisch weliswaar, maar toch, leuk detail.

Nog een leuk detail, is dit schattige perzikje met een gezichtje in de middelste oogschaduw!

De pigmentatie van de oogschaduws is oké, maar vooral de matte kleuren zijn wel erg poederig. Wel voelen ze erg lekker en zacht aan. Het is natuurlijk geen top kwaliteit, maar dat had ik ook niet verwacht van Primark. Voor een budgetpaletje is het gewoon goed.

Het paletje kost €4,50 en dat vind ik een prima prijs! De kleurtjes zijn mooi en het palette ziet er té schattig uit!

3 thoughts on “Beauty: Schattige peachy eye shadows bij Primark

  1. Having read this I believed it was rather informative.
    I appreciate you taking the time and effort to put this content together.
    I once again find myself personally spending a lot of time both reading
    and leaving comments. But so what, it was still worthwhile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *