Random: Saal Digital fotoalbum

Ein-de-lijk ben ik daar weer, lieve mensen! Na een herfstvakantie en een aantal tentamens ben ik weer terug van weggeweest op mijn blog. Vandaag heb ik dan ook meteen een leuke review voor jullie, namelijk van een fotoalbum van Saal Digital.

Eerder heb ik al wanddecoratie getest van Saal voor een blog en daar was ik dik tevreden over. Benieuwd of ik net zo tevreden ben over de prijs-kwaliteitverhouding van het fotoalbum? Lees dan zeker even verder :-).

Ik heb het spiraal fotoalbum van 14×14 cm uitgekozen. Ik wilde voor mijn fotografiehobby een klein portfoliootje hebben, dus dat heb ik geregeld met Saal Digital!

Met het ontwerpprogramma kun je je fotoalbum precies zo in elkaar zetten als jij wil. Ik heb ervoor gekozen om meerdere foto’s op een pagina te plaatsen. Zoals jullie zien kun je ook tekst erin plaatsen, zoals ik met de titels heb gedaan.

Mijn fotoalbumpje heeft de afwerking “art print”, wat er heel mooi en netjes uitziet vind ik. Het albumpje doet luxe aan. De kleuren van de foto’s komen prachtig uit op het materiaal. Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken.

Prijs-kwaliteitverhouding: Het album met 16 pagina’s van 14×14 cm zou €15,90 kosten. Daar komt nog €4,95 verzendkosten bij. Saal Digital staat bekend om hun high end kwaliteit en dat zie je ook. Ik vind daarom dat het die prijs absoluut waard is. Ik heb wel vaak een hekel aan verzendkosten, maar ook dat kan ik Saal vergeven, gezien het product écht goed zit ingepakt. Ik ben helemaal tevreden. Saal Digital is top!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *