Beauty: Budget Huda dupe & prachtige highlighters

Dat ik fan ben van de chocolate palettes van I Heart Makeup was al duidelijk na de blog over de Golden Bar. Na de Golden Bar heb ik ook nog Chocolate Vice gekocht, de zwarte variant. Laatst heeft I Heart Makeup weer een nieuwe schitterende reep uitgebracht in de glimmende kleur, waar we denk ik allemaal op zaten te wachten: Rose Gold. Wat helemaal top is, is dat dit palette een dupe is van het Huda Beauty Textured Eyeshadow Palette Rose Gold Edition. Om heel eerlijk te zijn… Het palette kwam mij al enigszins bekend voor, maar het kwartje viel nog niet, totdat ik de video van VeraCamilla zag. Toen wist ik het zeker: Dit palette MOET ik hebben!

Zoals ik al vaker heb genoemd ben ik dol op koperkleur en rose gold, dus dit palette is perfect voor mij. Gelukkig is niet alleen de buitenkant een pareltje, maar de binnenkant ook!

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet is er een duidelijke gelijkenis tussen het Huda palette en Rose Gold van I Heart Makeup. YES! Dupe alert! Het palette bevat mooie matte, maar ook heftige shimmerkleuren. Mooie roze tinten, bruin, goud en rose gold natuurlijk. Het palette van I Heart Makeup kost €9,49 en het Huda palette zo’n €65,-.

Prachtig palette weer, niets op aan te merken eigenlijk. De formule van de oogschaduws doet nog steeds prima zijn werk. De glitterkleuren zijn het mooist om aan te brengen met een natte kwast (met setting spray), zodat ze extra opvallen op het ooglid. (Foto van het Huda palette is afkomstig van de Sephora website)

Nu ik toch aan het shoppen was bij Boozyshop, kocht ik ook meteen deze mooie en gigantische highlighters van Makeup Revolution. Enne, de verpakking is rose gold!

Het zijn de Skin Kiss highlighters in de kleuren “peach kiss” en “golden kiss”. En ze zijn glowy, wauw, maar echt. Hele mooie kleuren. De highlighters zijn niet heel erg heftig, maar wel goed op te bouwen. Wat ook een groot voordeel is, is dat ze met 14 gram lekker groot zijn. Wel zijn ze een tikkeltje korrelig. Deze highlighters kosten €5,99 per stuk.

Mijn Boozyshop bestelling is dus weer zeer geslaagd! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *