Beauty: Nieuw budgetproof highlightpalette bij Action

Ja, je leest het goed: Action heeft een gloednieuw highlighter palette, genaamd “My highlights, 5-color highlight & strobing collection”. Súper budgetproof natuurlijk, en daar zijn we dol op! Het is een prachtig roze palette. Het oogt en voelt erg modern, omdat het palette van blik is. De verpakking is door mij meteen goedgekeurd! Maar is de inhoud net zo mooi als de buitenkant?


Een tijd geleden kon je op mijn Instagram al een mini review lezen van een Action highlighter palette. Daar was ik héél tevreden over en dat palette gebruik ik nog steeds regelmatig.


Daarom was ik nu extra benieuwd naar het nieuwe palette. Het paletje wordt verkocht voor €2,99. Op het eerste gezicht vind ik de kleuren er in de pan niet ontzettend bijzonder uitzien. Wel is er duidelijk verschil in de kleuren. Het paletje bevat zowel donkere als lichte kleuren. Geschikt voor iedere huidskleur dus, dat is zeker een pluspunt.

Op deze foto (gemaakt met flits) kun je de shimmers heel goed zien. De highlighters zijn dus enorm glitterig. That’s a good thing! Het palette bevat ook een kwastje. Wat velen ook fijn vinden is een spiegeltje in een palette en ook dat heeft -ie. Ik vind het er leuk en schattig uit zien.

De linkse kleur is roze/lila-achtig, de kleur daarnaast zou ik omschrijven als rose gold. De middelste kleur is goud, de op één na laatste kleur is koper/bronzig en de laatste kleur is wit met een soort van gouden shimmer erin.

Hier zie je de kleuren geswatcht, van rechts naar links. De rozige kleur (onderste) is heel slecht te zien, omdat deze heel dicht bij mijn eigen huidskleur ligt. Ik vind de swatches veelbelovend. De highlighters zijn erg gepigmenteerd en voelen ‘creamy’ aan en zeker niet te poederig. Ik denk dat ze ook heel mooi zullen zijn als oogschaduw. Het zijn tenslotte prachtige kleuren!

Over het bijgeleverde kwastje ben ik iets minder positief helaas. Toen ik het kwastje uit het paletje pakte vielen er meteen 6 haren uit en dat is natuurlijk echt een no-go bij make-upkwasten. Die is dus meteen de prullenbak in gegaan. Jammer.

Al met al met ik wel blij met dit palette. Drie euro is natuurlijk een koopje en ik ben heel enthousiast verder over de kwaliteit en kleuren van de highlighters! Action, you’re doing good!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *