Verzorging: Douche met tompouce

Ik liep in Tilburg de HEMA in en daar zag ik iets wat direct mijn hart stal! HEMA staat natuurlijk bekend om hun roze met gele heerlijkheid: de tompouce. Eerder had ik al een tompouce gezichtsmaskertje en de tompouce popcorn van HEMA, maar wat ik nu zag: Tompouce douche mousse (hele mond vol!). Die moest ik natuurlijk hebben om te proberen en een review over te schrijven.

Alleen het flesje is al méga schattig! (Ja, ik ben héél gevoelig voor leuke verpakkingen) Er zit 100 ml in het busje mousse. Natuurlijk is mousse heel licht en luchtig, dus ik verwacht er best lang mee te kunnen doen. Uit het busje komt een lichtgele mousse, die je ook echt doet denken aan de heerlijke gele room van een tompouce. De geur is werkelijk god-de-lijk! In tegenstelling tot het gezichtsmaskertje, die alleen naar framboos rook, ruikt de shower mousse iets meer naar echte tompouce. Vooral de geur van gele room is zeer aanwezig, maar toch zit er ook een hintje van de glazuurgeur in. Lekkere zoete geur, waar je meteen trek van krijgt!

Ik vind het weer een geniaal product van HEMA. De shower mousse kost €2,- per flesje, wat een goede prijs is naar mijn mening. Kerst zit er natuurlijk aan te komen en ik denk dat je (bijna) iedere dame zielsgelukkig maakt met een flesje tompouce shower mousse!

Omdat tompoucen super trendy en hip zijn heeft HEMA nóg meer producten, gebaseerd op de zoete hap, zoals tissue doosjes en pakjes papieren zakdoekjes. Dat is toch enig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *