Beauty: Happy new glow!

Het nieuwe jaar is alweer een week oud, dus leek het mij wel weer eens tijd voor een blogje. Allereerst wil ik jullie natuurlijk een fantastisch en gelukkig nieuwjaar wensen! Ik ben ontzettend benieuwd wat het nieuwe jaar ons gaat brengen.

Het eerste cadeautje van 2018 heb ik mezelf alweer gegeven. Ik ging shoppen bij Primark en daar kwam ik natuurlijk weer allerlei leuke dingetjes tegen. Eén ding riep wel écht mijn naam in de winkel. Het PS Lunar Glow Highlighter Palette!

Het palette is mega glitterig en shiny! Alleen de verpakking al is helemaal ‘my cup of tea’. Ik test altijd graag veel verschillende soorten make-up en ik ben dol op budget make-up. Highlighter is dan ook één van de favorieten make-upjes van mij. Daarom besloot ik dit palette eens te proberen.

Het Lunar Glow Highlighter Palette dus. Het palette is te koop bij Primark voor €7,-. Laten we een kijkje nemen binnen in het paletje!

Foto zonder flits
Foto met flits

 

 

 

 

 

 

 

Het palette bevat vier koele highlighters. Vond ik best spannend om te gebruiken, omdat ik eigenlijk nooit koele kleuren gebruik bij mijn warme huidskleur. De kleur linksboven bevat een mooie paarsblauwe gloed, de kleur daarnaast is heel koel lichtgeel. De kleur linksonder is grijsblauw en de kleur rechtsonder heeft een koele roze gloed. Prachtige kleuren! Ik denk dat het palette is geïnspireerd op Anastasia Glow Kit Aurora.

Foto zonder flits
Foto met flits

 

 

 

 

 

 

 

 

De highlighters zijn erg poederig, maar ik vind het niet storend. Ze swatchen mooi en met een kwast brengen ze ook heel mooi aan. De highlighters zijn met één swipe met een kwast nog wel best subtiel, maar het is wel goed op te bouwen.

Het doosje heeft een magnetische sluiting, wat ik heel fijn vind. Het palette is mooi, inside and out. Ik ben er blij mee! Happy new glow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *