Verzorging: Holy grail skincare €1,99

Ik heb vorige week een nieuwe ge-wel-dig-e musthave ontdekt bij Kruidvat! In één week is het al een echte holy grail voor mij geworden. Ik gebruik het dagelijks en ik houd ervan! Enne… het is ook nog eens súper budgetproof! Ik heb het over het rozenwater van de Kruidvat “Originals” lijn. Ik had al vaker gelezen dat rozenwater goed is voor je huid en zo, maar nu besloot ik het eens zelf te proberen. Benieuwd waarvoor je het allemaal kunt gebruiken en waarom ik het zo fijn vind? Lees dan zeker even door!

Een flesje rozenwater van 300 ml kost slechts €1,99, dus dat is zeker het proberen waard. Verder is rozenwater ook nuttig voor meerdere dingen, dus dat is ook een pluspunt. Het is bedoeld voor reiniging, zoals ook op de fles is aangegeven. Als je na het verwijderen van je make-up je poriën nog even goed wil leegmaken en de laatste restjes weg wil hebben, kun je een beetje van het rozenwater op een wattenschijfje doen en daarmee over je gezicht gaan. Het is verfrissend voor je huid, het ruikt lekker en het reinigt goed. Daarbij is het ook erg belangrijk om alle make-up goed van je gezicht te verwijderen voor hygiëne en in verband met het verstoppen van je poriën etc.

Hoe ik het rozenwater ook gebruik, is als setting/fixing spray. Ik heb het in een kleine sprayflacon gedaan (Etos: €0,90) en na het doen van mijn make-up spray ik het over mijn gezicht om het poederige effect weg te halen. Ik vind geen enkele spray zo verfrissend als rozenwater, heerlijk! Ook een kleine tip: Als het zomers warm is, is het heerlijk om een flesje rozenwater in je tas te doen en daar door de dag heen lekker mee over je gezicht te sprayen voor verkoeling!

Binnen een week ben ik helemaal verslaafd geraakt aan rozenwater. Ik merk dat het mijn huid goed doet. Mijn huid wordt er zacht van en het voelt lekker aan. Als je écht een hele droge huid hebt, kun je het misschien beter niet gebruiken, omdat er wel parfum en alcohol in zit.
Anders zou ik zeggen: Haal eens een flesje en probeer het eens. Voor het geld hoef je het niet te laten ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *