Beauty: High end dupes van W7 (Kat von D, UD & ABH)

Het make-upmerk W7 staat bekend om hun dupes van high end merken. De populairste producten maken ze na en verkopen ze voor veel minder geld. Ik heb 3 van deze producten gekocht en getest. De real deals heb ik niet, dus ik kan ze helaas niet vergelijken. Natuurlijk kan ik jullie wel vertellen wat ik van de producten vind! In deze blog heb ik voor jullie dupes van de volgende high end producten: Kat von D Alchemist Holographic Palette, Urban Decay Naked Heat en Anastasia Beverly Hills Subculture! Ben je benieuwd naar deze betaalbare dupes? Lees dan snel verder!

Kat von D Alchemist Holographic Palette (± € 36,-) vs. W7 Prismatic 3D Highlighter (± € 4,95)
W7 Prismatic 3D Highlighter palette is duidelijk gebaseerd op het prachtige holografische highlighterpalette van Kat von D. Het paletje lijkt er sprekend op. Het paletje heeft een holografische print, wat echt prachtig is om te zien. Onderstaande foto is dan ook met flits gemaakt, zodat het prachtige effect goed te zien is.

Het palette bevat, net als de real deal, 4 highlighters met verschillende ondertonen. Heel mooi!

Zoals op de foto’s al te zien is, zijn de highlighters wel erg poederig. Als je met een kwast erdoorheen gaat, valt er veel poeder naast de pan. Bij het aanbrengen van de highlighters heb ik hier niet zo heel erg veel last van. Het zijn 4 mooie unieke highlighters in prachtige kleuren. Voor die € 4,95 vind ik het helemaal mooi!

Urban Decay Naked Heat (± € 55,-) vs. W7 Blazin’ (± € 8,99) 
Sinds het Urban Decay Naked Heat palette uit is, is het ontzettend gehypet. De mening zijn behoorlijk verdeeld over het palette. Toen ik het voor het eerst zag, was ik wel meteen verliefd. Normaal gesproken heb ik niet zo veel met de Naked palettes, maar deze sprak me wel meteen aan. Ik was dan ook dolgelukkig toen ik hoorde dat W7 met een dupe zou komen. Zoals vele andere palettes van W7 is dit palette in blikvorm, wat ik er altijd wel leuk uit vind zien!

Ook aan deze verpakking is meteen duidelijk te zien dat het een dupe is van het UD Naked Heat palette.

Het palette bevat hele mooie, warme, rood- oranje- en kopertinten, zowel matte als shimmer. Helemaal my cup of tea! Maar is de kwaliteit ook goed?

JA! De kwaliteit is zeker prima. Op de swatchfoto komen de oogschaduws poederiger over dan ze in werking zijn vind ik. Ze zijn wel ietwat poederig, maar in gebruik met een kwast heb ik daar helemaal geen last van. Ze werken fijn, blenden makkelijk en brengen prachtig aan en ik ervaar weinig fall out. Ik heb een nieuwe holy grail ontdekt! Sinds ik dit palette heb, heb ik hem al héél vaak gebruikt. Ik ben er dol op!

Anastasia Beverly Hills Subculture (± € 56,-) vs. W7 On The Rocks (± € 8,95)
Ik zei net dat Naked Heat een gehypet palette is, maar Subculture is nog 10x erger! Alle beauty guru’s hebben er een ongezouten mening over en lang niet allemaal positief! Het palette schijnt kwalitatief enorm tegen te vallen. Daarom vind ik het extra mooi dat er een budget variant van is! Thank you, W7!

Aan de verpakking is het bij dit palette niet meteen obvious dat het om een Subculture dupe gaat vind ik, al vertoont het palette er wel wat kenmerken van.

Zodra je het palette opent, wordt het een stuk duidelijker. Dit MOET een Subculture dupe zijn. Dit palette bevat prachtige, koele kleuren. Ik vind dit palette vooral zo mooi, omdat de kleuren heel uniek zijn en de combinaties vind ik ook gewaagd. Deze kleuren zijn wel totaal uit mijn comfort zone en juist daarom wil ik het graag uitproberen.

Ik heb de kleuren Espresso Martini, Champagne Toast en Pina Colada geswatcht en ik vind dat de kleuren er wederom heel mooi uit zien. Tikkeltje poederig weer, maar dat vind ik niet zo storend.

Dat waren de 3 dupe palettes van W7! Ik vind dat ze het heel goed gedaan hebben. De palettes zijn het geld zeker waard. Ik heb alle drie de palettes van Boozyshop.nl. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *