Home: Saal Digital wanddecoratie

Er zijn veel websites bekend waarop je wanddecoratie kunt bestellen. Echter kende ik Saal Digital nog niet. Op social media kwam ik een advertentie tegen van het bedrijf, waardoor ik de website ging bezoeken. Deze ziet er erg duidelijk en professioneel uit. Dat vind ik al heel belangrijk, want de website geeft een eerste indruk.

Ik mocht van Saal Digital een mooie foto naar keuze laten afdrukken, om één van de producten te testen. Op mijn werkkamertje met lichtblauwe muren had ik nog een mooi plekje vrij, dus ik besloot een foto te kiezen van het strand en de zee, die ik gemaakt heb in Domburg.

Bij Saal Digital zijn er verschillende materiaalkeuzes. Ik koos voor acrylglas. Na het plaatsen van de bestelling kwam de foto al snel binnen met de pakketpost. Ik kon niet wachten om dit spannende pakketje te openen! De acrylglasplaat zat netjes ingepakt in bubbeltjesplastic en een kartonnen doos. Ook zat op het glas nog een extra beschermlaagje geplakt.

img_9618

img_9651

Met de hulp van mijn vriend hangt de plaat nu al een tijdje aan de muur.

Bij het bestellen kun je ook kiezen uit verschillende ophangingen. Ik heb gekozen voor de standaard ophanging, zoals je een beetje kunt zien bij foto 2.

Om het allemaal even kort samen te vatten: Duidelijke, professionele website, bestellen gaat gemakkelijk en probleemloos, snelle levering, prima kwaliteit en de kleuren komen prachtig uit op het glas. Ik ben ontzettend tevreden over dit product! De afmeting van mijn plaat is 30×45 en de totaalprijs was €55,85. Op zich een prima prijs-kwaliteitverhouding. Saal Digital is dan ook zeker een aanrader! Meer informatie of ook een mooie wanddecoratie bestellen? Neem een kijkje op http://www.saal-digital.nl!

2 thoughts on “Home: Saal Digital wanddecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *