Beauty: I Heart Makeup Golden Bar

I Heart Makeup is een soort collectie van Makeup Revolution. Ze hebben prachtige producten! Vorige week stonden de producten in de folder van Kruidvat, dus ik ging daar even een kijkje nemen.

Ik vond het prachtige palette met de naam “Golden Bar”. Dit palette ziet eruit als een goud met bruine chocoladereep, waar de maag van iedere vrouw van gaat rammelen.

img_9700

img_9679

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súperschattig palletje dus. Niet alleen de buitenkant is om op te eten, maar de binnenkant is absoluut ook stralend en sprankelend. Het pallette bevat 16 matte en shimmery goud-, bruin-, en bronstinten, waarvan twee grotere kleuren. Dit zijn de highlighters.

img_9855

img_9856

 

 

 

 

 

 

Dit weekend heb ik de oogschaduws uitvoerig getest. De kleuren zijn super gepigmenteerd en blijven de hele dag zitten zonder te vervagen (met een oogschaduwbasis eronder natuurlijk). Ik zeg jullie: dit is de beste chocolade ooit! En dat zónder suiker en calorieën! 😉

Ik kocht dit palette voor €7,99 bij Kruidvat. Helaas is het palette niet (meer) bij alle filialen te verkrijgen. Hetzelfde geldt voor Trekpleister. I Heart Makeup heeft het chocolate palette in meerdere uitvoeringen.

 

One thought on “Beauty: I Heart Makeup Golden Bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *