Food/drinks: Warme wintersferen in een mok

Het is december en het wordt alsmaar kouder… Het huis is in kerstsferen en het is vroeg donker buiten. Gezellig gevoel geeft dat, maar soms ook wat somber en koud. Om dat koude gevoel tegen te gaan, schrijf ik deze blog!

Ik ga vandaag vier producten aan jullie voorstellen die de koude winterdagen wat draaglijker maken. Warme wintersferen in een mok, noem ik ze ook wel.

’s Ochtends, als je finally zover bent dat je jezelf uit bed hebt getrokken, maar je eigenlijk nog half slaapt… óf als je ’s avonds na een lange werk- of schooldag lekker thuis bankhangt, dan kun je deze heerlijk winterdrankjes goed gebruiken.

De eerste tip heb ik van Sinterklaas. Ja, echt. De Kruidvat Wintervariatie Thee. Ik heb dit leuke winterse doosje van Sinterklaas gekregen en heb inmiddels alle smaken geprobeerd.

Bron foto: https://www.kruidvat.nl/kruidvat-wintervariatie-thee/p/3962393
Bron foto: https://www.kruidvat.nl/kruidvat-wintervariatie-thee/p/3962393

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit doosje bevat 4 verschillende smaken thee, namelijk: Zen (chai), Enjoy (gember-marsepein), Comfort (sinaasappel-vanille) en Glow (appel-kaneel). Hoewel ze alle vier heel lekker zijn, heb ik een absolute favoriet, en dat is Enjoy! Heel jammer dat deze smaak niet los te koop is, want het is echt mijn all time favourite geworden! Dit doosje kun je kopen voor €1,39 exclusief bij Kruidvat. Ook ontzettend leuk om cadeau te doen met de feestdagen!

De tweede tip, niet per sé een winterdrankje, maar eerlijk is eerlijk: als het buiten koud is, smaakt een warm drankje wel extra lekker! De drie nieuwe oploskoffies van Douwe Egberts: Cappuccino, Latte Caramel en Latte Macchiato.

Bron afbeeldingen: https://www.de.nl/producten/oploskoffie/
Bron afbeeldingen: https://www.de.nl/producten/oploskoffie/

 

 

 

 

 

 

 

Ik moet eerlijk zijn: ik heb de cappuccino nog niet geprobeerd. Latte Macchiato was altijd al mijn favoriet. Ik dronk deze altijd van het merk Nescafé, voordat ik de DE oploskoffies ontdekte. Het is heel simpel. In de doosjes zitten zakjes met een poeder. Deze gooi je in een mok en hieraan voeg je gekookt water al roerend toe en that’s it! Simpel en ook nog eens super lekker! Mijn favoriet is Latte Caramel, omdat dat zo’n heerlijke zoete, fluweelzachte smaak heeft. Deze doosjes zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten voor (afhankelijk van de supermarkt) ongeveer €2,19.

Van deze heerlijke drankjes word ik persoonlijk heel erg blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *