Beauty: Dose of Colors liquid lipstick van AliExpress

Als je net zo’n make-up en/of Pinterestverslaving hebt als ik, heb je de liquid lipsticks van Dose of Colors vast wel eens voorbij zien komen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het merk niet kende, tot ik het tegenkwam op Pinterest.

Het merk staat bekend om hun prachtige (matte) liquid lipsticks. Toen ik deze zag, was ik dan ook meteen verliefd. Wat een prachtige kleuren! Omdat de lipsticks best aan de prijzige kant zijn, ging ik op AliExpress kijken of daar misschien dupes te koop zijn van het merk. En ja hoor, veel verschillende verkopers bieden deze lipsticks aan. Natuurlijk zijn het dan geen originele Dose of Colors lipsticks, maar ze zien er wel precies hetzelfde uit en het scheelt een hoop geld!


Eerst bestelde ik de kleur “Berry Me” voor €1,28 en twee dagen later bestelde ik ook de kleur “Stone” voor €1,85 bij een andere verkoper, omdat ik ze beide erg mooi vind. Ongeveer 4 weken later kreeg ik de lipsticks binnen. Ik kan er helaas geen link bij plaatsen, omdat de producten er inmiddels niet meer op staan.

Stone is een nude kleur met roze/paarse ondertoon en berry me is een donkerpaarstint.

 

 

 

 

 

 

 

 

De liquid lipsticks zitten een mooie, matte huls. Aan het dopje zit een lipgloss applicator om de lipstick mee aan te brengen. Bij het aanbrengen is de lipstick dan ook nat, maar deze droogt al snel matte op. De lipstick zit heerlijk op de lippen, geeft niet af en plakt niet. De kleur “Stone” valt op mijn lippen wel erg roze uit, wat een klein minpuntje is.

Al met al heb ik zeker geen spijt van deze koop. Het zijn prima lipsticks, zeker voor dat geld!
Voor meer informatie over het merk Dose of Color kun je hier een kijkje nemen. Voor de dupes kun je terecht op AliExpress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *