Beauty: Make-Up Actie eyeshadow-stick

Sinds deze week ben ik lid van Make-Up Actie. Voor het lidmaatschap betaal je €5,99 per maand (de eerste maand €1,-) en ontvang je iedere maand rond de 24e een prachtig  full-size make-upproduct van Beebee Cosmetics. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website: makeupactie.nl.

Het product van deze maand is een eyeshadow-stick. Je kunt de kleur aangeven die jouw voorkeur heeft. In dit geval was dat gold, silver of rosé-gold. Ik koos voor rosé-gold.

Gisteren heb ik me hiervoor aangemeld en vandaag ontving ik al een mooie roze envelop op de deurmat.

img_1293 img_1464

 

 

 

 

 

 

Snelle service dus! In de envelop zit de eyeshadow stick, netjes verpakt in bubbeltjesplastic. Op bovenstaande foto zie je de rosé-goldkleur geswatcht op de envelop.

 

Verder zat in het pakketje dus nog een kaartje met tips en zo erop voor het gebruik van de eyeshadow-stick. Ik vind het een mooi product met een prachtige shimmery kleur. Dit is mijn eerste product van het merk Beebee Cosmetics, dus daar ben ik heel benieuwd naar. Iedere maand zal een nieuwe blog online komen met het product van die maand van Make-Up Actie.

Ik hoop dat jullie een ontzettend gezellige Kerst hebben gehad… Op naar Oud & Nieuw! En wat is nou leuker dan lekker shinen met prachtige glitter make-up met de feestdagen? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *