Beauty: Make-Up Actie Tokyo lipstick en meer

Januari is net voorbij en dat betekent dat ik mijn product van de maand van Make-Up Actie weer binnen heb gekregen! Deze maand versturen ze een Tokyo lipstick (t.w.v. €23,95). Ik heb gekozen voor de kleur “bordeaux”.

img_2301

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals jullie misschien al opvalt is deze rood niet echt bordeaux te noemen. Op de foto lijkt -ie zelfs nog meer bordeaux dan in het echt. Hier baalde ik behoorlijk van en vele met mij. Op de Facebookpagina kwamen er nogal wat klachten binnen op de lipstick. Na het versturen van een privébericht naar Make-Up Actie wilde ze het wel graag oplossen door een nieuw gratis product te sturen. Ik mocht kiezen: een andere kleur lipstick of de highlighter van Beebee, dus ik koos de highlighter.

Een dag later lag er weer een pakketje van Make-Up Actie op de deurmat.

Een wenkbrauwpotlood (t.w.v. €17,95, niet mijn kleur helaas), leuk, maar dat is geen highlighter… Toen heb ik dus maar opnieuw een berichtje gestuurd. Dit was inderdaad niet de bedoeling en ik zou de highlighter alsnog krijgen.

Wéér een dag verder kwam het derde pakketje binnen!

Yes, nu was het de highlighter! Ik vind de stick persoonlijk best klein. Voor mij had -ie wel wat groter mogen zijn. De kleur vond ik er veelbelovend uit zien. Ik heb hem dit weekend direct getest en helaas vond ik het enorm tegenvallen… Na het blenden is de highlighter amper nog te zien en hij is nogal vlekkerig… Heel jammer! De highlighter kost bij Beebee Cosmetics €20,95, maar dat vind ik hem absoluut niet waard.

Ik heb in de maand januari dus niet één, maar drie producten gekregen van Make-Up Actie. Het was helaas alsnog geen goede maand voor ze… Ik moet toegeven dat ik er nu al over denk om mijn abonnement op te zeggen, omdat ik niet tevreden ben over de producten, helaas! Wel vind ik dat ze het goed hebben opgelost door een gratis nieuw product te sturen!

One thought on “Beauty: Make-Up Actie Tokyo lipstick en meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *