Over mij

Mijn mandynaam is Mandy Haverhals. Op 31 mei 1997 ben ik geboren te Tilburg en opgegroeid in Sprang-Capelle, waar ik mijn hele leven al woon.

Na de basisschool ben ik vmbo gaan doen op het Willem van Oranje college in Waalwijk. Na 4 jaar behaalde ik mijn vmbo-t diploma en ging ik naar De Rooi Pannen in Tilburg, om mbo marketing, evenementen en communicatie te gaan studeren. Na het basisjaar heb ik uit deze drie gekozen voor communicatie. Tijdens deze opleiding ontdekte ik de dingen die ik echt leuk vond, zoals teksten schrijven, grafisch ontwerpen en websites maken.

Ook was ik al enige tijd bezig met het maken van foto’s. Ik denk dat ik dat van mijn vader heb, die brandweerfotograaf is. Foto’s maken heb ik altijd al leuk gevonden en in 2015 begon ik dan ook te merken dat ik er steeds meer gevoel voor kreeg. Ik heb toen dan ook een Facebookpagina aangemaakt om mijn foto’s op te zetten. Na al die tijd foto’s te hebben gemaakt met mijn mobiele telefoons en mijn Canon IXUS, kreeg ik in december 2015 mijn eerste spiegelreflexcamera, de Canon EOS 10D.

Kort samengevat: Ik vind het onwijs leuk om te fotograferen en bezig te zijn met alle vormen van communicatie. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en vriendinnen, zoals shoppen of een pretpark bezoeken. Ik heb bijvoorbeeld ook een abonnement op de Efteling. Ook ben ik geregeld in het theater te vinden.